Spela live!

Som vi har berättat om så finns det något som heter livestreaming, alltså att webbettingsajterna sänder matcher och andra objekt live på sin hemsida så att man kan titta på dem samtidigt som man spelar. Självklart finns det då även liveodds, det betyder att man kan spela på odds som förändras under matchens gång beroende på vad som händer i den aktuella matchen. Detta ger dig som spelar otroligt mycket mer spänning och dramatik i vardagen. Du spelar samtidigt som du ser matchen. Det gör att du kan spela utefter hur du bedömer att matchen ska gå och samtidigt se hur liveoddsen förändras i realtid. Visst det är mycket större risker med liveodds men något som är en liten säkerhet är att man alltid får det odds man bettade på. Det betyder att om det var ett visst odds på utfallet under den stund du bettade så kommer din satsning att behandlas utefter det oavsett hur det förändras senare.

Självklart finns det några nackdelar med detta som med allt annat. Dem är visserligen små och kan undvikas med rent bondförnuft men det är ändå bra att vara medveten om fallgropar. En sak som gör att en del spelare förlorar mer pengar än dem hade tänkt spela för från början är när dem börjar livebetta på saker i en match där allt är en ren chansning. Ett bra exempel på detta är när man satsar på saker som nästa inkast. Där är det ju verkligen inte säkert någonstans hur det blir. Så eftersom att det är lätt att ryckas med så bör man försöka hålla huvudet kallt för att få ut det mesta av livetbetting på liveodds.

Så vad innebär det egentligen att spela på liveodds? Jo det betyder enkelt sagt att du kan spela på odds under matchens gång. Både odds på hur matchen kommer att sluta och odds på händelser i matchen så som vilket lag som gör nästa mål etc. Vill du få en bra överblick på vad som pågår för tillfället på den webbettingsajt där du håller till brukar det gå bra att klicka på det som kallas för Livebetting lobby. Där finner man en översikt över de matcher som är igång och när man går in på respektive match ser man på en gång vad som händer.